Er kan veel maar er ''moet'' weinig!

Aanmeldingsprocedure

Heeft u interesse in het activiteitenaanbod en de werkzaamheden bij Erve Broekhuis, dan kunt u altijd (vrijblijvend) contact met ons opnemen. Graag beantwoorden wij uw vragen persoonlijk en daarom vinden wij het prettig om een afspraak met u te maken. Zo kan er persoonlijk kennis gemaakt worden en kan de locatie in alle rust door u bekeken worden. Wanneer u de zorgboerderij komt bezoeken, dan krijgt u een persoonlijke rondleiding bij de zorgboerderij. Hierna kunnen de wensen en vragen besproken worden en kunnen wij vertellen wat Erve Broekhuis voor u kan betekenen en op welke persoonlijke wijze de opvang ingezet kan worden.

Een eerste kennismaking kan met of zonder de zorgvrager die van de dagbesteding gebruik wil gaan maken. Wanneer u een goed beeld heeft gekregen van Erve Broekhuis en uw vragen beantwoord zijn, kan er een vervolgafspraak worden gemaakt met de zorgvrager zelf. Zo kan de zorgvrager zelf, ook eerst bekijken of Erve Broekhuis aansluit bij zijn / haar persoonlijke wensen en interesses.

 

Om tot aanmelding over te gaan, wordt de zorgovereenkomst ingevuld en door beide partijen ondertekend. Wanneer deze ingeleverd en ondertekend is, evenals alle bijbehorende formulieren en gevraagde kopie├źn, dan zal de dagbesteding van start gaan conform onderling overeengekomen zorg/begeleidingsplan.

 

Hopelijk hebben wij u door middel van deze informatie brochure goed kunnen weergeven welke mogelijkheden er zijn bij Zorgboerderij Erve Broekhuis. Zorg op maat, kwaliteit en klanttevredenheid zijn voor ons zeer belangrijk. Wij doen ons uiterste best dat deze aspecten bij de dagbesteding elke dag uitgevoerd worden.

 

In samenwerking met Zorgboerderij Alles Kidts

Mogelijk gemaakt door Webnode